shimano service center

Shimano Service Center

 
Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom besteden we bij Lauryssen Vélo extra veel zorg aan service en onderhoud, zodat uw fiets steeds in topconditie is. Onze mechaniekers gebruiken bij herstellingen originele vervangingsonderdelen. Bovendien volgen zij trainingen bij Shimano, waardoor zij van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op de hoogte zijn. Vanwege de hoge kwaliteit van het serviceniveau zijn we erkend als officieel Shimano Service Center.
 
Heeft u een probleem met de batterij van uw e-bike? Moet de derailleur van uw trekkingfiets opnieuw afgesteld worden? Of zijn de remblokken van uw koersfiets versleten? Als allround fietsenzaak helpen we u verder met alle vragen, ongeacht het type fiets. Het is handig om bij een servicevraag vooraf een afspraak te maken. In onze agenda houden we echter ruimte vrij om ‘spoedjes’ snel en adequaat op te lossen. Iemand die met zijn koersfiets heeft lekgereden en zijn weg wil vervolgen, laten we dus niet in de kou staan.


Kennis van zaken

Er komen steeds weer vernieuwingen en er zijn voortdurend fietstrends gaande. Op dit moment zien we onder andere de opmars van de tandriemaandrijving op e-bikes, de overstap naar elektronische schakelsystemen en de populariteit van schijfremmen. Omdat fietsland altijd in beweging zal blijven, volgen onze mechaniekers jaarlijks trainingen van Shimano, zowel online als bij Shimano in huis. Op die manier kunnen we u altijd goed verder helpen, ook met heel specifieke vragen over recentelijk geïntroduceerde technologieën.   


Originele onderdelen
Onze mechaniekers werken in een professionele, open werkplaats. Zo kunt u van een afstand volgen hoe uw fiets in een mum van tijd wordt gerepareerd. U zult in dat geval zien dat ons team bij vervanging steevast kiest voor originele onderdelen. Als er een nieuwe remkabel gemonteerd dient te worden op een e-bike met Shimano-componenten, geven onze mechaniekers de voorkeur aan een kwaliteitskabel van Shimano. Op die manier levert de fiets nadien weer op-en-top en betrouwbare remprestaties.
 

Onbezorgd fietsplezier

Alle service is erop gericht om u zo snel mogelijk weer onbezorgd fietsplezier te bieden. Bijvoorbeeld tijdens een rit langs de kust bij Oostende, de dagelijkse fietsverplaatsing naar kantoor in Brugge of een vrijetijdstocht door de bossen en langs de abdijen van het Brugse Ommeland. Onze zaak is al veertig jaar een begrip in de wijde omgeving. Als onderdeel van het Shimano Service Center-netwerk zullen we ook de komende jaren de plek blijven voor uitstekende service en herstellingen aan uw fiets.