wie zijn we?

Lauryssen Vélo (voorheen Fietsen Pollet) is reeds lange tijd een houvast voor elke fietser in Noord-West Vlaanderen. Van Brugge, de kust tot Gistel en Jabbeke. En ver daarbuiten. De winkel bestaat reeds meer dan 30 jaar en onderging in 2012  een ware verjongingskuur met nieuwe eigenaars vol frisse ideeën. Davy en Annick Lauryssen zijn 2 jonge ondernemers met een hart voor fietsen en alles wat daarbij hoort. Met familiale achtergrond en volwaardige opleiding geven we professioneel advies en service. 
Voeg daarbij een hersteldienst met meer dan 15 jaar ervaring in kleine en grote details en je kunt spreken van een geslaagde combinatie.
Lauryssen Vélo voor elk wat wils met wind mee. 

 

 

Visie 

Lauryssen Vélo wil een groeiend bedrijf blijven dat zich toespitst op kwalitet. Kwaliteit van verkoop tot en met dienst na verkoop of herstelling. Hiervoor onderzoekt Lauryssen Vélo constant nieuwe ontwikkelingen en marktveranderingen. Ook prijzen zijn een groot aandachtspunt bij Lauryssen Vélo, geen opendeur dagen of grote actie dagen maar een constante prijsverlaging voor ieder en elk, geen onderscheid. Deze visie word met zorg behandeld en altijd nagestreefd voor een klantrelatie op te bouwen waar iedereen tevreden over is. Lauryssen Vélo, sterk in fietsen.